Vi söker dig!

Brinner du för miljön och klimatet? Är du en idékläckare eller en ”doer”? Har du en hjärtefråga du vill ta tag i eller kanske känner att du vill göra något för naturen? Oavsett vilket så är du varmt välkommen att engagera dig i arbetet inför Framtidsfestivalen – en inspirerande helg med festivalstämning!

Naturskyddsföreningen söker nu volontärer att ingå i en lokal arbetsgrupp för att bland annat samordna lokala aktiviteter under Framtidsfestivalen 2018. Gruppen kommer bestå av ett antal peroner som är villiga att spendera en del av sin fritid för att spåna på idéer, nätverka och planera för aktiviteter under festivalen.

Vad är Framtidsfestivalen?
Naturskyddsföreningens länsförbund i Norrbotten har beslutat att genomföra Framtidsfestivalen runt om i länet 2018. Sju av länets kommuner har tackat ja. Länsförbundet är huvudorganisatör men arbetet med att planera och genomföra aktiviteterna under festivalen görs på lokal nivå i varje kommun. Det är där arbetsgruppen blir viktig.

Vision och mål
Vår vision är att skapa en festivalhelg och ett forum där länets miljöengagerade, oavsett nivå, får visa upp sig, dela med sig av sina erfarenheter och framförallt inspirera till en snabbare omställning till ett hållbart samhälle. Vi fyller dagarna med intressanta föreläsningar, debatter, samtal, workshops och kulturella inslag (fantasin sätter gränser!) där vi tillsammans skapar handlingskraft och lyfter fram det som vi tillsammans kan göra för att bidra till ett långsiktigt hållbart Norrbotten.

När ska festivalen genomföras?

Framtidsfestivalen kommer att hållas under helgen 31 augusti – 2 september 2018.

Finns det några krav för mitt deltagande?
Alla kan vara med! Ett intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor är allt som krävs. Ditt deltagande kan vara stort som smått. Arbetet i arbetsgruppen startar under februari månad och fortgår fram till festivalens genomförande.

Hur anmäler jag mitt intresse?
Anmälan gör du genom att mejla ditt intresse till johanna.nilsson@naturskyddsforeningen.se, senast 5 februari 2018. Vi kommer sedan att sammankalla till ett första möte.

Varför ska jag vara med?
Arbetsgruppen är en chans att nätverka, påverka och bidra till att Framtidsfestivalen blir en glädjefylld och spännande helg där kunskap om hållbarhets- och miljöfrågor sprids i ditt lokalsamhälle. Ditt deltagande gör skillnad!

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Print Friendly, PDF & Email
Gillade du det här? Dela med dig:
Det här inlägget postades i Biologisk mångfald, Bra Miljöval, Ekokommun, Fältbiologerna, Folkrörelse, Framtiden, Framtidsfestivalen, Framtidsveckan, Klimat, Konsumtion, Kretsar, Länsförbundet, Okategoriserade, Omställning, Överkonsumtion, Studiefrämjandet, Vision. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.