Kan man äta myror?

Naturskyddsföreningen i Norrbottens län, Studiefrämjandet och Vildakidz presenterar “Kan man äta myror?”. Projektet är finansierat av Svenska Postkodstiftelsen och går av stapeln den 20 september i Jukkasjärvi, Kiruna kommun samt 4 oktober på Stormyrbergets lantgård, Piteå kommun.

 

 

Människans kontakt med naturen har minskat dramatiskt de senaste hundra åren. Samtidigt bidrar positiva upplevelser av naturen till en känsla att naturen är värd att bevara. I detta projekt vill Naturskyddsföreningen i Norrbottens län nå människor med begränsad erfarenhet av att vistas i naturen. Syftet är att deltagarna – genom nya erfarenheter och kunskaper – ska känna sig trygga med att vistas i skogen. 

Därför erbjuder vi nu på möjligheten att under lära sig att överleva i naturen. Det blir ett fullspäckat program där deltagarna, under ledning av en naturguide, får lära sig mer om hur man klarar sig i vildmarken.

Var?
Jukkasjärvi, Kiruna kommun den 20 september, kl 09.30-17.00 – SISTA ANMÄLAN 16/9
Stormyrberget, Piteå kommun den 4 oktober, kl 09.30-17.00 – SISTA ANMÄLAN 30/9

Anmälan?
Klicka på länken här för att ta dig till anmälningsformuläret.
Vid frågor, vänligen kontakta johanna.nilsson@naturskyddsforeningen.se, 073-840 27 89


Projektet är finansierat av Postkodstiftelsen. Samarrangörer är Studiefrämjandet, Naturskyddsföreningen Norrbotten samt Vildakidz
  
 
 
 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Gillade du det här? Dela med dig:
Det här inlägget postades i Älvsbyn, Biologisk mångfald, Framtiden, Framtiden i våra händer, Kiruna, Okategoriserade, Pajala, Piteå. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.