Klimatutbildning i Arjeplog 26-27 mars

Foto Urpo Taskinen

En fråga som berör alla och i framtiden kommer att beröra än mer är klimatförändringarna. Vi måste mobilisera hela samhället i denna viktiga fråga, innan tåget går! För att skapa en stark mobilisering krävs kunskap. Nu kan du få den grundläggande kunskapen i Arjeplog. Dessutom får du tillfälle att träffa andra lokalt som funderat på frågan.

Naturskyddsföreningen i Norrbottens län genomför tillsammans med Studiefrämjandet Norrbotten och Studiefrämjandet Södra Norrbotten samt med Hela Sverige Ska Leva Norrbotten och med bidrag från Landsbygdsprogrammet en grundläggande klimatutbildning i varje kommun i länet.
Utbildningen är öppen för alla, helst ser vi ju dock att deltagarna är boende eller på besök i kommunen. Allt för att minimera resandet.
På fredagen innan 25 mars kl 19.00 blir det en öppen föreläsning om klimat i samma lokal under förutsättning att klimatutbildningen blir av.

Tid: Lördagen-söndagen 26-27 mars 2011, kl 10.00-16.00. Denna utbildning är inställd pga för få deltagare!
Plats: Medborgarhuset,  Strömvägen 23, Arjeplog
Utbildare: Urpo Taskinen, koordinator för Naturskyddsföreningen i Norrbottens län.
Avgift: Utbildningen är gratis.
Anmälan och info:  Anmäl dig via formuläret som du hittar på sidan om utbildningarna. Vi måste ha anmälningarna senast 23 mars!
Denna utbildning är inställd pga för få deltagare!

Du kan också anmäla dig eller ställa frågor via 070-629 58 02.

Sprid gärna informationen vidare. Här hittar du en affisch.

Print Friendly, PDF & Email
Gillade du det här? Dela med dig:
Det här inlägget postades i Arvidsjaur, Hela Sverige ska leva, Kalender, Klimat, Landsbygdsprogrammet, Studiefrämjandet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.