Upptäck Gammelskogen – skogskurser i Norrbotten 2021

Skog

Vill du vara med och bevara Norrbottens skogar, eller är du sugen på mysiga och lärorika skogsutflykter som kommer att få dig att se vår norrbottniska natur på ett nytt sätt?

Under kursen får du lära dig känna igen gammelskog och veta mer om vilka djur och växter som lever där. Du lär dig också mer om varför våra skogar är så viktiga för biologisk mångfald, vårt välbefinnande och för klimatet. Kom och var med och Upptäck Gammelskogen.

Naturskyddsföreningen i Norrbotten bjuder in till skogskurser i alla länets kommuner under 2021. Varje kurs innehåller en halv dag teori och en och en halvdag i skogen. På vissa orter är detta uppdelat på flera tillfällen, på andra orter blir kursen en sammanhållen helg. Du behöver inte ha några förkunskaper. Att delta i kurserna är kostnadsfritt, men föranmälan krävs. Antalet platser är begränsat.

Kurserna genomförs med hjälp av LONA-bidrag, stöd från Luleå, Boden, Piteå och Haparanda kommun och i samarbete med Studiefrämjandet.

Välkommen!

Gör intresseanmälan här: https://sv.surveymonkey.com/r/69ZV79C

Kaffe över öppen eld

Bilder: Christian Åslund/Naturskyddsföreningen
Staffan Widstrand/Skogsmissbruket.org

Print Friendly, PDF & Email
Gillade du det här? Dela med dig:
Det här inlägget postades i Älvsbyn, Arjeplog, Arvidsjaur, Biologisk mångfald, Boden, Folkrörelse, Framtiden i våra händer, Gällivare, Hållbarhet, Haparanda, Jokkmokk, Kalix, Kiruna, kurs, Luleå, Överkalix, Övertorneå, Pajala, Piteå, Skog. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.