Valupptakt i Luleå 12-13 oktober 2013

manga_hander

Kom med och kicka igång valarbetet i Luleå

Nästa år är ett unikt år. Väljarna ska få bestämma vem som ska representera dem i EU-parlamentet riksdagen, landstinget och kommunen där du bor. Detta är en unik möjlighet för oss att lyfta in miljöfrågorna på den politiska agendan.

Mycket av vår kraft i påverkansarbetet är alla medlemmar och inte minst er ideellt aktiva. En valrörelse är en chans för oss att träffa, påverka och uppmuntra de politiker som ska fatta beslut den kommande mandatperioden.

Nytt för valarbetet den här gången blir att lyfta fram och uppmuntra de politiker som står på vår sida. Helt enkelt en miljömärkning som ska kunna vara en viktig vägledning för alla de miljontals väljare som vill veta vem av alla kandidater de ska rösta på.

För att tillsammans arbeta fram exakt hur detta arbete ska kunna gå till i praktiken kommer vi att arrangera tre valupptakter runt om i landet. Vi samlas för att utveckla hur miljömärkningen ska gå till i praktiken och även inspireras av andra som arbetat framgångsrikt med att lyfta frågor i politiken.

Politikerna behöver vår hjälp. Och lite uppmuntran.

Riksorganisationen står för kostnaderna i form av resa, mat och enklare uppehälle natten mellan lördag och söndag. (max 450 kr/person). Du bokar din egen resa och boende och får sedan tillbaka utläggen genom att skicka in reseersättningsblankett.

Fler detaljer om lokal och schema kommer inom kort till de som anmält sig, men anmäl dig redan nu med något av formulären nedan.
Notera – det är möjligt för dig i Norrbotten att delta i Stockholm eller Lund!

Kristoffer Talltorp från rikskansliet kommer att vara värd för valupptakterna.

12-13/10 Luleå 
Anmälan till valupptakt i Luleå >>
OBS! Anmälan före kl 17, onsdagen den 2 oktober

9-10/11 Stockholm (Höstkonferensen är på fredagen den 8/11)
Anmälan till valupptakt i Stockholm >>

23-24/11 Lund
Anmälan till valupptakt i Lund >>

Sista dag för kostnadsfri avanmälan är måndagen den 7 oktober. Sen avanmälan eller utebliven närvaro debiteras med 750 kr.

Print Friendly, PDF & Email
Gillade du det här? Dela med dig:
Det här inlägget postades i Älvar, Atomkraft, Biologisk mångfald, Demokrati, Fjällen, Förnyelsebar energi, Gränser för tillväxt, Gruvor, Jordbruk, Kärnkraft, Kemikalier, Klimat, Kretsar, Luleå, Omställning, Rovdjur, Skog, Vindkraft. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.