Äntligen finns fältbiologerna i Norrbotten!

Kiruna Fältbiologer är en nystartad lokalavdelning som liksom föreningen i stort håller dörrarna öppna för alla möjliga sorters natur- och miljöaktiviteter. Är du också intresserad av att vara en del av Kirunaklubben? Hör av dig till oss, antingen personligen genom kontaktuppgifterna nedan eller direkt till vår klubbmejl. Du är välkommen att höra av dig oavsett var i länet du bor!

Fältbiologerna är Sveriges största ideella förening för miljö- och naturintresserade barn och unga, och även Naturskyddsföreningens dotterorganisation. Vår vision är en värld med naturens bästa i centrum. 

Fältbiologerna finns för att vi lever på en planet där människans framfart äventyrar både vår och naturens framtid. Som medlem ges du möjligheten att hänga i naturen tillsammans med andra och lära dig mer om allt möjligt gällande miljö och natur. Vi vill nu starta en klubb i Kiruna där vi kan hitta på alltifrån fågelskådning och fjällturer till workshops och filmkvällar.

Att bli medlem är givetvis helt gratis så följ med oss ut i naturen – och in i miljödebatten! Är du över 26 år kan du istället bli stödmedlem och du får jättegärna sprida ordet vidare om oss.

Kontaktpersoner:
Ordförande
Isac Carlsson
0707967569

Vice ordförande
Mollie Lannebo
0738457600

www.faltbiologerna.se/kiruna-faltbiologer/

Du hittar de på facebook här. 

 

Print Friendly, PDF & Email
Gillade du det här? Dela med dig:
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.