Klimatet och Vi – en insats för miljön och plånboken

I kursen Klimatet och Vi ger vi dig möjligheten att göra en insats för klimatet samtidigt som du får bättre ekonomi. 

Via det nyskapande samverkansprojektet introduceras du till förståelse för klimatläget, framtidsutsikterna och hur hållbarhetsarbete kan skapa en ökad lönsamhet för privatpersoner, organisationer, företag och myndigheter. Kursen är ett samarbete mellan Hyresgästföreningen, Naturskyddsföreningen i Piteå, Luleå och Boden samt Studiefrämjandet i Norrbotten.

Kostnad: gratis
Plats: digitalt
Start: den 28 januari 2021 kl 15-16.30 med totalt 9 träffar.
Anmälan och mer info: via Studiefrämjandets hemsida https://www.studieframjandet.se/norrbottens-lan/gustav-arrangemang/kurser/2021/januari/klimatet-och-vi—rikare-liv-och-battre-ekonomi-med-hallbarhet-pa-ditt-cv-/
Kursen finns också på facebook: shorturl.at/tBQWY

Kursen är uppdelad i tre olika block och erbjuder en uppsjö av kompetenta och inspirerande föreläsare – allt från forskare och sakkunniga till ekonomer, terapeuter och författare. Detta är ett initiativ som nu behövs för massiv fortbildning i klimat- och omställningsfrågor.

När coronapandemin är över finns ett behov av att återstarta samhället. – Det är viktigt att den omstarten blir hållbar, säger Nina Pettersson, kursledare och en av samordnarna för Naturskyddsföreningen i Norrbottens klimatgrupp.

Kontakt:
Nina Pettersson
ninaepettersson@gmail.com
070-605 81 34

Print Friendly, PDF & Email
Gillade du det här? Dela med dig:
Det här inlägget postades i Boden, Framtiden, Framtiden i våra händer, Klimat, Luleå, Okategoriserade, Piteå. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.