Kom med i digitala studiecirkeln ”Ett hållbart liv”!

 

I våras berättade vi om föreläsningsduon bestående av Eva Sanner och Johanna Stål, som skulle besöka Kiruna, Gällivare och Älvsbyn för att tillsammans beskriva både praktiska steg som vi kan behöva ta för en hållbar livsstil samt själsliga aspekter av naturkontakt som ger välbefinnande och motivation till förändring.

P.g.a Covid-19 blev hela turnén inställd men nu har vi, tillsammans med Studiefrämjandet, möjligheten att erbjuda dig ett helt koncept i form av en digital studiecirkel baserat på Johanna Ståls bok ”Ett hållbart liv”. Även Eva Sanners föreläsning kommer att visas. 

Så vill du lära dig mer om hur du kan göra skillnad? Vill du leva mer hållbart i vardagen men vet inte var du ska börja eller vad du ska göra? Kom med i studiecirkeln ”Ett hållbart liv”. Vi träffas på distans och går igenom hinder, möjligheter och lösningar.

Kursledaren Linda Strandenhed har arbetat med miljö- och hållbarhetsfrågor både i Sverige och Internationellt. Hon sitter i styrelsen för Naturskyddsföreningen i Luleå och kommer att guida dig igenom den här omställningsresan. 

Anmälan: Gör du via Studiefrämjandets hemsida här. 
Kostnad: 400 kr och då ingår boken ”Ett hållbart liv”
Plats: Digitalt via Zoom.

Print Friendly, PDF & Email
Gillade du det här? Dela med dig:
Det här inlägget postades i Älvsbyn, Gällivare, Kiruna, Klimat, Okategoriserade, Omställning. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.