En spännande föreläsningsduo på turné!

Johanna Stål, journalist och redaktör för tidningen Camino, och Eva Sanner, författare och terapeut, beskriver tillsammans både praktiska steg vi kan och behöver ta för en hållbar livsstil samt själsliga aspekter av naturkontakt som ger välbefinnande och motivation till förändring. 

Johanna Stål är författaren till Naturskyddsföreningens populära bok ”Ett hållbart liv” som kom 2018. Här finns hundratals tips för den som vill förändra sin livsstil för att leva inom planetens gränser. Även om man som ensam person inte kan rädda klimatet finns det många små saker var och en kan göra i sin vardag och många sätt att påverka företag, politiker och andra makthavare att ta sitt ansvar. 

Eva Sanner är psykosyntesterapeut och författare till ett antal böcker om personlig utveckling och miljöhänsyn. I ”Naturens hemlighet” beskriver hon ett ekopsykologiskt förhållande till naturen som är närmare och mer likt urfolkens. Ett förhållningssätt som ger oss kraft och motivation till handling. Vi är en del av naturen och kan stå upp för den! Ekopsykologi är en ny riktning inom psykologin som fokuserar på relationen mellan människa och natur och hur vi kan återskapa den på ett fungerande sätt. 

Eva Sanner och Johanna Stål föreläser på följande orter:
Kiruna den 17 mars kl 18.00 på Folkets Hus. Se facebook event här.
Gällivare den 18 mars kl 18.00 på Folkets Hus. Se facebook event här.
Älvsbyn den 19 mars kl 18.00 på Biblioteket. Se facebook event här.

De är tillgängliga för intervjuer före och efter föreläsningarna. Kontakta dem gärna!

Johanna Stål, johanna@caminomagasin.se, 070-408 69 36, www.caminomagasin.se

Eva Sanner, eva@evasanner.se, 070-939 70 63, www.evasanner.se

 

Print Friendly, PDF & Email
Gillade du det här? Dela med dig:
Det här inlägget postades i Älvsbyn, Gällivare, Kiruna, Klimat, Omställning, Planetary boundaries, Planetens gränser. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.