Vi kan bli fossilfria till 2040 – ta del av hur vi når dit!

Var med på Naturskyddsföreningens digitala workshop om energiomställningen. Den 2 september bjuder Naturskyddsföreningens klimatnätverk i Norrbotten in till en digital workshop om framtidens energiomställning.

Vi vet att alla fossila bränslen måste fasas ut så snabbt som möjligt. Vi vet också att det går, och att det kräver politiska beslut. Under workshoppen tittar vi på lösningar, samtidigt som vi reder ut några av de största frågetecknen. För hur ska energin räcka, och vad gör vi när det inte blåser? Det och mycket annat kommer Kristina Östman, energisakkunnig på Naturskyddsföreningen, prata om.

Föreläsningen baseras på rapporten Fossilfritt, förnybart, flexibelt – framtidens hållbara energisystem som släpptes av Naturskyddsföreningen hösten 2019. Efter den inledande presentationen kommer det finnas möjligheter att ställa frågor, både om omställningen i stort och utmaningarna och möjligheterna där just du bor.

Anmäl dig till workshoppen senast 30 augusti, via länken här: https://naturskyddsforeningen.wufoo.com/forms/z1wojvcu19jzopp/

Eventet på Facebook hittar du genom att klicka här.

Workshoppen kommer att hållas via mötesverktyget Teams. Mötesinbjudan skickar vi dig via mejl i dagarna innan.

Den här digitala workshoppen är en av tre inom Naturskyddsföreningens kampanj “Fossilbefria Sverige”. Här kan ni läsa mer om de digitala workshopparna: https://www.naturskyddsforeningen.se/vad-vi-gor/fossilbefria-sverige/digitala-workshoppar

Print Friendly, PDF & Email
Gillade du det här? Dela med dig:
Det här inlägget postades i Förnyelsebar energi, Framtiden, Framtiden i våra händer, Klimatnätverket, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.