Run for your life – Kiruna-Paris 9-30 november 2015

run_for_your_life_karta_m_logo


Inför det stora och viktiga klimatmötet i Paris, COP21, arrangerar Riksteatern i samverkan med flera organisationer, däribland Naturskyddsföreningen, ett stafettlopp från Kiruna till Paris.
1000 löpare ska var och en springa 4,2 km och föra ett budskap till Paris om sina personliga reflektioner kring klimatförändringarna. Stafetten pågår dygnet runt och alla kan anmäla sig att springa en delsträcka eller att bara springa med en bit.
I Norrbotten passerar Run for your life kommunerna Kiruna, Gällivare, Jokkmokk, Boden, Luleå och Piteå. På varje plats kan man delta genom att anordna lokala arrangemang.

Lokala uppstartsmöten kommer att hållas på varje plats, i Piteå har det redan hållits den 26 augusti och i Luleå den 1 september, men de övriga hittar man här och här.
Kommande möten som är bestämda redan är:
Jokkmokk 2/9 (15.00 – 17.00) City Konditoriet (Event i Facebook)
Gällivare 2/9 (18.00-20.00) Granen, Blå forell (Event i Facebook)
Kiruna 3/9 (18.00 – 20.00) Folkets Hus (Event i Facebook)

För mötet i Boden, håll ett öga på hemsidan men även i Facebook-gruppen för lokala samordnare.

Uppdatering 20150925: Nu finns en preliminär lista med tiderna när Run for your life passerar just din ort.

Print Friendly, PDF & Email
Gillade du det här? Dela med dig:
Det här inlägget postades i Boden, Förnyelsebar energi, Gällivare, Gränser för tillväxt, Jokkmokk, Kiruna, Klimat, Luleå, Piteå, Planetary boundaries, Planetens gränser, Run for your life, Studiefrämjandet, Velomobil, Vindkraft. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.